Begrensning på antall personer 

Treningsrommet har en begrensning på maksimalt 10 personer samtidig og Leirfjord kommune har derfor tatt i bruk et bookingsystem for å ivareta dette. Alle som skal trene må derfor sette seg inn i hvordan man skal booke og reservere treningstid.

Booking fra mobiltelefon

Bookingsystemet heter Boost System og er en app du må laste ned til din mobiltelefon fra Google Play eller App Store
Alle som skal bruke treningsrommet må ha medlemskap og ta i bruk denne appen, da dette er eneste måte å reservere treningstid på.
Du kan reservere 1 klokketime pr. dag og ha maks 4 aktive bookinger, 7 dager framover.
Når appen er nedlastet, kommer du til påloggingsbildet. Trykk logg inn og legg inn telefonnummer, trykk så nytt passord. Du vil da få passord på sms. Logg inn og aksepter personvern.

Smittevernreduserende tiltak

Risikoen for smitte på treningssentre er knyttet til mange felles kontaktpunkter, at personer er tett på hverandre, og at aktiviteten i hovedsak foregår innendørs og i mindre ventilerte lokaler. For å redusere faren for smitte inne på treningsrommet har Leirfjord kommune satt smittereduserende tiltak. Smittevernregler vil du finne inne på treningsrommet og kan leses her Smittevernregler for treningsrommet. 

Medlemskap

Vil du kjøpe medlemskort? Nå du kan betale med ny betalinsløsning. Trykk på betalingslenken for å gjennomføre betaling

Ønsker du instruksjon i bruk av treningsapparater, må du først bestille instruksjonstime. Timen holdes på treningsrommet og avtales direkte med fysioterapeut på telefon 75074043. Du må betale eget gebyr for instruksjonstime, se betalingssatsene i egen lenke nedenfor. Etter gjennomført instruksjonstime får du en skriftlig bekreftelse som du tar med til kommunens servicetorg, og betaler timen der samtidig som du kjøper medlemskortet. 

Aldersgrense for å få treningskort er 15 år. Medlemmer under 18 år må være i følge med foresatt når treningsavtale skal inngås.

Ungdom under 20 år betaler 50% av satsene for treningskort og instruksjonstime.

Vi tilbyr medlemskap på uke, måned, halvår og år.   

 BLI MEDLEM

Mer informasjon

Trenger du mer informasjon eller veiledning, ta kontakt med servicetorget på telefon 75074000 eller e-post: post@leirfjord.kommune.no  

Betalingssatser

Smittevernregler