Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Martin Strand og Anne Britt Breivik låner ut utstyr fra BUA hengeren.

Martin Strand og Anne Britt Breivik låner ut utstyr fra BUA hengeren.

BUA Alstahaug - i Leirfjord!

Den 1. desember åpnet vi en satellitt til BUA Alstahaug her i Leirfjord. Dette er resultat av et samarbeid mellom Lars Lauritzen i BUA Alstahaug, tidligere frivilligkoordinator Martin Strand og Anne Britt Breivik på biblioteket. BUA vil holde åpent i bibliotekets åpningstid. Her vil du kunne låne alt av utstyr som du finner på www.bua.io - under BUA Alstahaug. Registrer deg gjerne på nettsiden hjemme, snakk med dine barn om dette og kom på besøk! Utstyret som er tilgjengelig på nettsiden kan du finne på BUA i Alstahaug og i Leirfjord. Vi kan ikke skille på hvordan utstyr som er hvor, men kom gjerne innom for å sjekke hva vi har, eller spør om vi kan skaffe utstyret til Leirfjord.
 
BUA er et gratistilbud til alle som har en adresse i Norge, så du kan også sjekke ut tilbudet om du er på besøk her i kommunen. Siden vi har samarbeid med Alstahaug kan du selv bestemme om du vil levere inn lånt utstyr i Leirfjord eller i Sandnessjøen. Utstyr lånt i Sandnessjøen kan du også levere inn her i Leirfjord. Vi ønsker å være attraktiv. Om du ønsker å låne noe vi ikke har, si fra så kan vi undersøke om det er mulig å skaffe det.
 
Som hovedregel er utstyret lånt for en uke, men om det ikke er stor etterspørsel er det godt mulig å låne samme utstyr videre med en gang. 
 
BUA i Leirfjord er plassert på biblioteket på Leland. Noe står inne, men mye av utstyret står i hengeren på utsiden. Nettopp hengeren gjør tilbudet i Leirfjord unikt. Det åpner for muligheter til å flytte på BUA. Har du eller ditt nærmiljø ønske om besøk av BUA-hengeren må du si fra. På sikt er det meningen at vi skal kunne være tilgjengelig på enkelte arrangementer.
Publisert | Oppdatert 04. august 2021