Ta med familie og venner med på en dag fylt av aktiviteter og naturopplevelser i vakre Forslandsdalen!
Vi starter med en skattejakt på veien opp til Øvre Forsland kraftverk. Det blir utdeling av kule premier etter skattejakten!

Hvem kommer?
Vitensenter Nordland holder vitenshow, vi får dans med BALANCE Mosjøen danseforening, musikkinnslag fra Superduoen og så kommer Bjørnis!

Matservering
Det vil være mulighet for å kjøpe hamburger og pølse med brød + drikke ved Øvre Forsland.

Program:
10.00 og utover: Buss fra Coop og Bunnpris Leland
12.00 - 16.00 Aktiviteter for store og små ved Øvre Forsland kraftverk

Parkering:
Vi får hjelp fra noen dyktige parkeringsassistenter som vil være godt synlig på de ulike parkeringsplassene fra klokken 10:00
Vi ønsker at flesteparten parkerer ved Coop Leland eller Bunnpris Leland. Herfra blir dere fratet videre med buss.
Vi har noen mindre parkeringsplasser nede i Leirosen - Småbåthavna, gamle bensinstasjon og Forsland kraftverk. Bussen stopper også her for å ta med turgåerne!
Vi har også en parkeringsplass ved Forslandsvatnet - denne er fin å bruke om du tenker du skal sykle oppover  

Blir noen av de mindre parkeringsplassene fulle, vil du bli informert om at du må kjøre til Coop eller Bunnpris på Leland for buss 
herfra!

Viktig!
Skattejakten er ca 6 km lang, og det går buss frem til løypestart ved den "gamle grusparkeringa". Det vil gå buss helt frem til Øvre Forsland for deg som ikke klarer å gå tur/retur. Vi oppfordrer likevel at flest mulig tar turen til fots!

Sliten etter en lang dag? Vi har buss som kommer opp til kraftverket og kan kjøre ned de aller minste sammen med familien sin om det er behov når arrangementet er ferdig.

Fiske? I Leirfjord kommune er alle rettigheter til jakt og fiske i ferskvann eid av private, og om du tenker du har lyst på prøve fiskelykken skal fiskekort betales til Tverlandet grunneierlag!