Markedsdag i Leirfjordhallen 3. juni 2023

Vi arrangerer god gammeldags markedsdag i og ved Leirfjordhallen, lørdag 3. juni kl. 10.00-14.00. Det blir hoppeslott og leker for barna, matsalg, stands og aktiviteter. Vi fyller hallen med bord og benker slik at du kan ta lunsjen inne, hvis været ikke er det beste. Kom innom, møt kjenninger og kos deg!

 

Salgsboder, stand og matsalg

Har du noe du vil selge eller informere om på markedsdagen? Vi inviterer deg som vil selge ting og tang, eller kanskje noe du har laget selv. Vi trenger flere som kan selge ulike typer mat og snacks. Kanskje det også er noen som vil informere om lag og foreninger eller andre saker dere synes er viktige. Vi har god plass både utendørs, i telt og inne i hallen. Vi ordner med strøm, stoler og bord. 

 

 

Frivillige

Vi trenger flere frivillige for å gjennomføre Leirfjorddagan og ta i mot kongeparet på en verdig måte. Kan du stille som frivillig noen timer? Leirfjord kommune ønsker å støtte lag og foreninger i kommunen med 200 kr. per arbeidstime for de frivillige. Du som stiller som frivillig velger selv hvilken forening som skal få støtten for det arbeidet du gjør. Laget må være aktivt og registrert i Brønnøysundsregistret.

Meld deg som frivillig her