Biblioteket ligger på Leland - i Kulturhuset 1. etasje - i nye, trivelige lokaler med heis.

Vi har forholdsvis små samlinger, men er behjelpelig med å skaffe til veie litteratur og materiale fra andre bibliotek. Vi har en publikums-PC, med internettilgang, som besøkende kan benytte.

I morgen 1. februar har biblioteket stengt grunnet meldt uvær.

Kontaktinformasjon:

Telefon 75074180 
 
Biblioteksjef: Tone Emile Baadstø

Telefon 75074180 

Velkommen til biblioteket! 

Våre ordinære åpningstider fra og med 22. august 2023:
Mandag:Stengt
Tirsdag:09:30-15:00
Onsdag:09:30-15:00
Torsdag:14:00-18.00
Fredag:Stengt
 
Her finner der hvilke bøker vi har inne, og du også bestille bøker fra andre bibliotek og hente her hos oss - Startside - Leirfjord bibliotek
 

 Leirfjord folkebibliotek har nå tatt i bruk nasjonalt lånekort. Dette kortet kan benyttes både lokalt og nasjonalt. Som nasjonalt lånekort kan dette benyttes ved alle bibliotek i landet. 

Skal lånekortet fungere nasjonalt, må hele personnummeret registreres. Hvis du ønsker nasjonalt lånekort må du ta med det gamle kortet og legitimasjon til biblioteket.

Alle personopplysninger blir lagret kryptert i Sentralt låneregister. Datatilsynet har satt svært strenge krav til det nye registeret slik at opplysninger ikke skal komme på avveier eller misbrukes. Det nye lånekortet er gratis. Gamle lånekort kan fremdeles brukes.

Biblioteket tilbyr nå lån av film gjennom Filmoteket.no (Norgesfilm). Filmoteket gjør det veldig enkelt for deg å låne og se film digitalt med lånekortet ditt uten at du trenger å oppsøke biblioteket. Det koster deg ingenting å låne film ettersom dette er en del av bibliotekets ordinære utlånstjenester, akkurat som bøker, lydbøker etc.  

For å låne oppretter du først en konto på Filmoteket. Du trenger lånekortet ditt (lånekortnummer + pin-kode). Du kan lese om filmen og spille av trailer før du bestemmer deg for om du vil låne den. Det er aldri ventetid på filmer, så du vil alltid kunne låne akkurat den filmen du ønsker umiddelbart.

Når du har lånt filmen, kan du se den så mange ganger du vil i løpet av de neste 48 timene. Du kan låne 6 filmer hver måned. Les mer på filmoteket.no eller ta kontakt med biblioteket dersom du trenger hjelp til å komme i gang. 

 

Bibliotekressurser