Leirfjord kommune kjører skiløyper i Randalen og Tovåsen  i samarbeid med Leirfjord idrettslag. På denne siden finner du informasjon om løyper og parkering. Her finner du oppdatert informasjon om løypekjøring for sesongen.

Kos dere på tur i Randalen og Tovåsen. Vis hensyn og forlat skiløyper og rasteplasser slik dere selv ønsker å finne dem. Vi ber om at 30-sonen gjennom gårdstunet rett før parkeringsplassen respekteres. 

Randalen

Randalen er en familievennlig skiløype i slakt terreng som prepareres regelmessig med løypemaskin når det er forhold for det. Total løypelengde T/R er ca. 9 km. Det er flere populære rasteplasser underveis, blant annet to store grustak og ved Hubuåsen som ligger nesten innerst i løypa. Det er ca. 2 km fra parkeringsplassen til første grustak.

Lysløype Tovåsen

Tovåsen er ei 3,6 km lang preparert lysløype, godt egnet for både mosjonister og til trening.
Webkamera Tovåsen: NB: Midlertidig ute av drift.
 
Parkering

Parkeringsbetalingen finansierer deler av Leirfjord Idrettslag sitt arbeid i Randalen og Tovåsen, og bidrar til gode skiopplevelser for publikum. Vi ber derfor om at alle som har mulighet til det, betaler for parkeringen. 20 kr per gang eller 300 kr for et helt år. Beløpet kan betales på Vipps til 126929.

Slik finner du frem

Følg Fv. 17 mellom Leland og Levang. Ta av i krysset mot Tovåsen. Ta deretter til venstre i neste kryss og følg veien til den store parkeringsplassen der løypene starter.